Klassiske båter hører også med i Hamburg
Hanseboot 2013 – Gratis for nordmenn

Hanseboot 2013 – Gratis for nordmenn

Båtmessen i Hamburg har alltid vært godt besøkt av norske båtfolk. Dørene åpner 26. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Hovedbildet: Messen i Hamburg er bygget kraftig ut de siste årene og kan nå by på egne haller for seil- og motorbåter, samt utstyr og flere andre områder.

– Hanseboot i Hamburg har helt siden starten for 54 år siden vært den viktigste, internasjonale båtmessen i Nord-Tyskland og for nabolandene her nord, sa Heiko Zimmermann, direktøren for messen, under en pressekonferanse denne uken. Han kunne love 600 utstilte båter, fordelt på hele 70.000 kvadratmeter utstillings- område, og et stort antall verdenspremierer og nyheter når Hanseboot 2013 åpner portene 26. oktober. Messen varer til 3. november. Slagordet denne gang er: «Northern waters, Northern lifestyle.»

Høsten er den rette tiden til å velge ny båt eller båtutstyr for neste sommer. Prisene er gunstige og man har god tid til å planlegge alt som følger med nyanskaffelsen. Derfor er Hanseboot et godt tilbud til alle som går med planer om nyanskaffelser. Men det er også et fristende påskudd til en hyggelig sjøreise med Kielerfergen tur-retur fra Oslo.

Gratis adgang

For riktig å understreke at Hanseboot er messen for norske båtfolk, kan messeledelsen denne gang friste med gratis adgang til alle besøkende ved fremvisning av passet i billettluken. Mer informasjon om messen finner du på www.hanseboot.de

Blant alt det nye i plast og karbon finner du også vakre, klassiske trebåter på Hanseboot. Her en elegant Drake, bygget i Ukraina, som vakte oppsikt i Hanseboot for et par år siden.