Søk i arkivet

Viktig ny modell fra Bavaria

37-fot, tre lugarer, to ratt og en hyggelig pris.

Hovedbildet: Fotomanipulasjon som viser nye Bavaria Cruiser 37 for seil.

Lunde Båt som importerer Bavaria 37 har lagt ut litt informasjon om Bavarias neste modell. Den følger samme sporet som verftet har satt med Bavaria Cruiser 32. Den nye 37-foteren har samme skrog som dagens 36-foter, men får et nytt dekk og overbygg. Det tyske verftet følger trenden som er at stadig mindre båter får to ratt. Dette er en dyrere løsning, men gjør cockpiten mer fremkommelig, og gjør det mulig for rormannen å se lusene i forseilet mens man styrer. Også under dekk blir det forandringer.

Sannsynligvis vil planløsningen bli lik dagens 36-foter, men stil og finish blir ny, tilsvarende den man finner i Bavaria 33 Cruiser. Lunde Båt skriver at forpiggen får en bredere køye, og at det blir mer volum under køya i akterlugaren.

Den nye Bavaria Cruiser 37 vil koste fra 870.000,-. I tillegg kommer transport og klargjøring, samt diverse utstyr for seiling i Norge som plotter, sprayhood og varmeapparat med mer.


*
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen