Nye alt i ett polisher

Feldten Marine en ny serie av produkter for gelcoat og metall basert på nanoteknologi.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Feldten Marine

Feldten Marine Gelcoat Sealer UV + kombinerer rengjøring, polering og forsegling i samme arbeidsprosess. I motsetning til tradisjonelle behandlinger som krever vask, polering og påføring av voks i separate faser, håndteres alt med ett produkt i en arbeidsprosess og sparer tid og materialer for unødvendig slitasje.

For gelcoat

Det er den unike teknologi og sammensetningen av produktet som gjør forskjellen. Smart polérmateriale vil tilpasse seg til middelet, og det vil effektivt kutte / polere når den brukes på gamle og bleknet gelcoat overflater, og vil bare tette når påføres på overflater i god stand.De unike forseglingsegenskapene i Feldten Marine Gelcoat Sealer UV + vil følge den enkelte strukturen i behandlet overflate og skape en grundig, hydro-fobi (vannavstøtende) og olio-fobi (olje avvisende) overflate med ekstrem UV-beskyttelse. En behandling med Feldten Marine Gelcoat Sealer UV + gir overflaten en iøynefallende glans, og for eksempel gjør det lettere å fjerne sotpartikler fra eksosrøret og skittrester ved vannlinjen.

For metall

Feldten Marine Metal Sealer kombinerer polering og forsegling i samme arbeidsprosess. Basert på samme teknologi som søster produktet Gelcoat Sealer UV + vil den gi fremragende resultater i èn arbeidsprosess, spare tid og materialer. Feldten Marine Metal Sealer kan brukes direkte på oksidert og ubehandlede metalloverflater. Det er svært effektiv på å fjerne rust flekker på rustfritt stål. Bruk den på rustfritt stål, messing, kobber, aluminium (eloksert), og du vil oppleve hvor lett den er å arbeide med og at den gir langvarig beskyttelse..

Et tetningslag oppstår ved bruk av begge produkter som et resultat av nano-prosessen, dette finner sted etter at produktet er blitt anvendt. Produktets molekyler binding med overflaten og til hverandre har en tynn og slitesterk overflate, som selv fine fargepigmenter av en tusj ikke kan trenge gjennom.

Feldten Marine Gelcoat Sealer UV + og Metal Sealer har en veiledende pris på 199.- og 219.- for 250 ml. som er nok til å behandle en 30 fots båt. Feldten Marine anbefaler at du behandler båten to ganger i året, i begynnelsen og slutten av sesongen.

Feldten Marine Gelcoat from Gate on Vimeo.