Eget TV-program for båt

Hamnen.se drar i gang Skandinavias første båtprogram. Første episode er ute nå.

Publisert Sist oppdatert

Claes Olivecrona og Gustav Morin har nettsiden hamnen.se, en side som har imponert når det gjelder film. Nå satser teamet enda høyere og vil produsere et 30 minutters TV-program om båt hver fjortende dag.

Erfaren stab

50 år gamle Claes Olivecrona har vært batman i hele sitt liv, og har humor som kan male seg med Top Gear-gutta. Gustav Morin er bare 28 år, men har rukket å seilt jorda rundt i Volvo Ocan Race-båten «Ericsson 3». Han har også krysset hav i en vannscooter, og kjørt 200 knop med F1-båt.

– Vi kommer til å vise alt fra små påhengsbåter til luksuriøse drømmebåter. Vi har seilt isbåter i snøstorm, testet langturbåter i kuling utenfor Orust, og brutt is med Volvo Pentas tekniske testbåter, forteller Claes Olivecrona.

Nettbasert

TV-sendingen er nettbasert, og kan bli vist på PCer og nettbrett. Har du en smart TV, eller en Apple TV kan du også se programmene på TVen i stua. Du finner TV-kanalen her.

Første episode inneholder en test av Hallberg-Rassy 412, Seilprofilen Mange Olsson og Pia L'Obry er gjester i studio. Langturseileren Sven Yrvind filosofer. Programmet gir også et innblikk i båtlivet til de rike båteierne, sett fra Mattias Rudewalds sidde. Han har jobb på en Wally 47, jolla til «S/Y Indios».

Du finner TV-programmet her