Oslo Boat Show gjentar suksessen

Initiativtagerne til Oslo Boat Show er godt i gang med planleggingen av Oslo Boat Show 2013 og lover et enda større og bedre arrangement til neste år.

Publisert Sist oppdatert

I 2013 blir det plass til ca 250 båter, og arrangøren Oslo Båtsenter AS lover at et markedsføringsbudsjett og en tidsplan skal gjøre arrangmenter mye mer synlig i media og attraktivt for utstillerne. Oslo Boat Show 2012 var en bratt lærekurve for arrangørene, og selv om man var meget fornøyde med utstillingen, har man tatt med seg alle tilbakemeldinger og erfaringer i planleggingen av OBS2013. Det vil blant annet være flere aktiviteter for store og små, og arrangøren er i samtaler med flere aktører som vil bidra til å gjøre OBS2013 til en båtmesse for alle.

 

OBS2013 blir lagt til den siste helgen i april, som er det samme som i år. Erfaringsmessig ønsker eiere av større båter å ha messen tidligere, mens de med mindre båter vil ha den senere. I samråd med grunneier Tjuvholmen KS et utstllingen lagt til helgen 25.-28. april. Prrisnivået blir uforandret fra 2012.

Nytt av året blir en ren bruktbåtbrygge. Her vil kun profesjonelle aktører få mulighet til å vise innbyttebåter, overliggere og brukte båter for salg.

Interesserte utstillere kan kontakte Eirik Jaer på 9517 9175 eller Marius Kragstad på 992 55 100.

www.osloboatshow.no