Ertec Soft Top est-11
Engbo - UC Thruster
Hvem vinner på tirsdag

Hvem vinner på tirsdag

Denne uken holdes utstyrsmessen Mets, og i den forbindelse blir årets beste utstyrsnyhet kåret. To norsk produkter er nominert.

Publisert Sist oppdatert

Det er nominert 39 nyheter i syv forskjellige klasser. Totalt var det 115 produkter fra 25 land som hadde meldt inn sine produkter. Produktene er delt inn i klassene er Maritimt utstyr og programvare, Interiør, Båtverftsutstyr, Dekksutstyr og rigg , klær og mannskap, sikkerhetsutstyr samt maskin, fremdrift og elektriske systemer.

To fra Norge

Engbo fra Tønsberg har utviklet en meget kompakt baugpropell for mindre båter. Denne baugpropellen skal kunne styres fra en smarttelefon. Engbo er moninert i klassen Maritimt utstyr og programvare. Her møter de ni andre produkter. Ertec fra Tvedestrand er nominert for sin Soft Top, en skyvbare takløsning. Ertec er nominert i klassen for Dekksutstyr og rigg. Her møter de 12 andre nominerte produkter, og er den største klassen. Her møter de to produkter fra Sverige. Rutgerson er nominert for sitt spilesystem, mens Selden er nominert for sitt system for å organisere tau fra gennakerrullen på dekk.

Hvem som vinner Dame Award blir avgjort på tirsdag.

Du finner listen over de nominerte produktene her.