Enda en ny Bavaria

Nå er det 55-foteren som blir erstattet av en ny 56-foter.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria Cruiser 55 var første modell fra Farr, og ble lansert 2009. Båten ble ingen stor suksess, i hvert fall ikke i Norge hvor det ikke har blitt solgt noen båter av denne modellen. Et av problemene har vært jollegarasjen som har tok litt mye av akterlugarene som ble veldig små.

Les mer om Bavaria Cruiser 55 her

Nytt skrog

Det er ikke mye informasjon som kommer frem fra pressemeldingen fra Bavaria, men det står at båten vil få en nytt skrog, og at køyene i akterlugarene blir brede. Det er dermed ikke bare snakk om et nytt dekk, og nye vinduer, slik det ble med Bavaria Cruiser 33 som ble lansert for en måned siden. Bavaria Cruiser 33 har det samme skroget som Cruiser 32, men nytt dekk, overbygg og cockpit. Planløsningen er også lik, men den nye båten er bygget med Bavarias nye stil.

Mange løsninger

Det skal være mulig å organisere cockpiten på ulike måter. Også under dekk vil det være mange løsninger å velge mellom. Prisen starter på 262.900 euro, noe som betyr at du kan få båten hjem til brygga for under 3 millioner norske kroner. Vi tipper at Bavarias nye flaggskip vil få verdenspremiere under messen i Dusseldorf i januar.