Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika
Fersk nyhet til Sandvika

Fersk nyhet til Sandvika

I går gikk SwedeStar 415 på vannet for første gang. Båten kan du se alt under Uppna Varv neste helg. Se ferske bilder.

Publisert Sist oppdatert

SwedeStar 370 har blitt en populær båt i Norge. Håkan Södergren-konstruksjonen har en god miks av turegenskaper og fart. Neste helg kan du se oppfølgeren på 41 fot. Den kommer også til Båter i Sjøen ved Sandvika. Båten kan leverees med ulike innredningsløsninger. Med to eller tre lugarer, eller ett eller to bad.

Pressemelding fra Swedestar Norge AS

SwedeStar Norge AS har gleden av å vise frem nyheten SwedeStar 415 under årets Båter i Sjøen i Sandvika. Helt siden SwedeStar 370 ble lansert for noen år siden har flere seilbåtentusiaster etterspurt en større båt. På linje med sin forgjenger er SwedeStar 415 en performance cruiser – en kombinasjon av en rask seilbåt for seileren som stiller høye krav , men samtidig den klassiske svenske kvalitetsinnredningen som gjør båten til en ypperlig turbåt.

SwedeStar 415 tilbyr mer komfort og større fart en sin forgjenger. Selvslående fokk og elektrisk rulle samtidig med at alle skjøter er trukket under dekk bak til cockpit gir gode arbeidsbetingelser for rormann. Blykjøl på 3,3 tonn (41%) sikrer god stabilitet samtidig med at hun kun stikker drøye 2 meter dypt. Volvo Penta D2 med 40 hk sørger for tilstrekkelig fart når hun ikke seiler. Verftet lover at standardutrustningen skal være så komplett at det skal ikke være nødvendig å legge til noe for å gjøre henne seilklar.

Alle SwedeStar seilbåter bygges på bestilling, slik at du kan tilpasse henne til dine erfaringer, ønsker og ambisjoner. Du får mulighet til å følge hele produksjonsprosessen ved verftet Lidköping Båtsnickeri fra start til slutt. Den verdenskjente konstruktøren Håkan Södergren sier at han har designet en av sine beste seilbåter – nok en gang.

LOA 12,61 m

LWL 11,30 m

Bredde 3,75 m

Dybde 2,07 m

Vekt 8,2 ton

Blykjøl 3,3 ton (41%)

Storseil 55,3 m2

Fokk(selvslående) 38,2 m2

Mastehøyde 19,65 m