Båt for teknokåte

Ingen slår Vismara 50 Hybrid på avanserte løsninger.

Publisert Sist oppdatert

Vismara har et samarbeid med Baltic Yachts, og nyheten på 50 fot er like avansert bygget som båtene fra det finske verftet. Skrget er vakuumstøpt med karbon og epoxy noe som gjør at den 16,3 meter lange båten kun veier 9 tonn.

Hybrid maskin

Båter er spesialkonstruert for Steyrs hybrid maskin. Sammen med en mengde kostbare litiumbatterier kan båten gå lydløst ut av havn kun for el-drift. Under seil kan propellen brukes for å lade batteriene. Båten er bygget av verftet under mottoet «CLEAN SEA, CLEAN AIR», og håper å sette en ny bransjestandard med båten.

Åpnen innredning

Båten er oppsiktsvekkende under dekk også. Det er mye volum, men ikke imponerende innhold. Om bord i den 50 fots lange båten er det kun to lugarer, og det i en båt som nesten ikke har noen cockpit. Eierlugaren er plassert bak nedgangsluka, slik som Swan er kjent for. Det gir et langt brodekk, og en dyp leider ned i salongen.

Italiensk design

Båten er bygget som en moderne leilighet under dekk. Alte er hvit. Oppbygningen av innredningen er spesiell. Du kan enkelt bytte ut møblene, og de som er om bord er levert fra en kjent italiensk møbeldesigner. Når de er ute av moten, kan de byttes med noe nytt.

 Vismara 50 Hybrid  er nominert til Årets båt. 

Du finner listen over de nominerte båtene her.

Båt for teknokåte
Båt for teknokåte
Båt for teknokåte