Bestewind 50 på Flytande Båtmässan i Marstrand 1-3 juni

Bestewind 50 på Flytande Båtmässan i Marstrand 1-3 juni

I samarbeide med Arve Eriksens Bojar AS og K&M Yachtbuilders stiller Båtbyrån i Långedrag AB ut en BESTEWIND 50 på den nye flytende båtmessen i Marstrand.

Publisert Sist oppdatert

Pelle Fälth, som driver Båtbyrån i Gøteborg, viste den aller første Bestewind på Öppna Varv 2008. Han foretekker at Bestewind siden den gang har genomgått en mengde større og mindre endringer. K&M Yachtbuilders, som også bygger one-off båtar i aluminium har samlet mye verdifull ”in-put” fra sina erfarne kunder.

Den første Bestwind i Skandinavia eies nå av Arve Eriksen som nettopp har solgt sin praktfulle treklassiker, «Bojar» til Storbritannia og nettopp har tatt levering av en ny praktbåt som i forhold til de første båtene har fått en rekke forbedringer. Blant disse er infestning av vinduer i pilothouset og forbedret sittekomforten i salong og pilothouse. Kjølinfestningen er ny med en invendig stålramme. Vann- og dieseltanker plasseres under dørken midt i båten, noe som vil gi båten bedre sjø- og seilegenskaper. Båten har også en ny kjølkonstruksjon med integrert dieseltank i kjølfinnen samt bly i bulben. Skroropplegget er optimalisert og stora vektbesparelser er gjennomfør, noe som gir rom for mer bly i bulben.

Om båtmessen

Med sin sterke båtkultur og ypperlige beliggenhet har man lenge ment at Marstrand ville passe perfekt for en flytende båtmesse, og nå skal det endelig skje: Premieren er 1 juni og messen pågår frem til og med 3 juni.