Søk i arkivet

LightFighter er en liten, morsom en-manns katamaran som vises for første gang på båtmessen i København.
LightFighter er en liten, morsom en-manns katamaran som vises for første gang på båtmessen i København.

Dansk sesongstart på Bella Center

24. februar starter båtsesongen 2012 i Danmark. Da åpner «Både i Bella», årets store båtmesse i Bella Center i København. Messen er åpen i to helger; 24./26.  februar og 1./4.  mars.

Hovedbilde: X-Yachts er selvsagt godt representert på danskenes store båtmesse. Xp.38 er en av nyhetene derfra.

Det hersker nå litt optimisme i båtbransjen i Danmark foran årets stormønstring i det flotte Bella Center utenfor København. 11 båter får dansk premiere på messen og oppslutningen om messen er god, melder arrangørene.

Blant nyhetene finner vi en morsom liten katamaran, «LightFighter», som seiles av bare én person. Blant de større seilbåtene kommer X-Yachts med sin nye Xp38 og ellers stiller Beneteau med tre Oceanis på 41, 45 og 48 fot, mens Dehler kommer med sin nye 32. For de motorbåtinteresserte kan vi nevne Targa 32, Marex 350 CC, og Nord West sine nye 430ST og 370 Flybridge.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen