Smart iPhone beskyttelse

driPhone gjør at mobilen din både tåler støt og vann. Se film.

Publisert Sist oppdatert

iPhone kan være et nyttig verktøy om bord. Sjekke værmeldingen, navigere, finne havneinformasjon osv. Listen over nyttige og unyttige apper for maritimt bruk er nesten endeløs. Men telefonen fra Apple er ikke laget for å brukes i båt. Den er verken vanntett eller særlig glad i harde støt. Nå skal det sies at min personlige erfaring er at telefonen tåler overraskende mye. Ett år ødela jeg tre mobiler på grunn av fuktighet. iPhonen har jeg snart hatt i to år uten feil. I høst glemte jeg telefonen i cockpiten, og den ble liggende der i et kraftig regnvær. Høytaleren falt ut ett døgn, men siden har det fungert perfekt.

Undervannsbilder

driPhone er et produkt fra New Zealand som ble lansert i sommer. Beskyttelsen er 100 prosent vanntett, og skal tåle dykk ned til seks meter. Det skal faktisk være muligheter for å ta bilder under vann med mobilen om man bruker denne beskyttelsen. driPhone har et tykk plastbeskyttelse på siden av telefonen som gir beskyttelse mot slag. Over skjermen er det en tynn plastfilm som gjør at man kan bruke skjermens berøringsfunksjon.

Kommer for iPad

DriPhone kommer i tre forskjellige farger. Gul, sort og hvit. Den finnes også i en android-telefon-versjon. En iPad-versjon er under utvikling. driPhone koster 99 New Zealandske dollar, eller ca 500 norske kroner. Du finner mer info her. http://www.driphone.co.nz/about

Smart iPhone beskyttelse
Smart iPhone beskyttelse