Søk i arkivet

Bjørn-Vidar Bårtvedt
Bjørn-Vidar Bårtvedt
Hanse 385 er en bå du kan se i Litlebergen.
Hanse 385 er en bå du kan se i Litlebergen.

Se Hanse-nyheter i Bergen

Alle modeller fra det tyske verftet er utstilt i Litlebergen, bortsett fra flaggskipet.

Det er ikke bare to, men tre utstillinger i Bergensområdet til helgen.

På vår seilmesse på Litlebergen stiller vi faktisk med flere Hanse modeller enn vi hadde under Båter i Sjøen. Vi har nå også med oss Hanse 545 med sitt unike Blue Skye tilbud som ut denne måneden som gir over 600.000,- i besparelse. Dermed er det kun flaggskipet Hanse 630 som ikke er representert under årets messe på Litlebergen. Sammen med Dehler og Moody har vi også bruktbåter til salgs under messen hvor vi kjører åpent hus med gratis vaffler og kaffe, skriver Bjørn-Vidar Bårtvedt i FjordSailing til Seilas.

Han vil informere publikum slik at de vet hvor de finner Hanse, Moody, Dehler og Fjord denne helgen. Det er i Litlebergen, og ikke i sentrum. Bårtvedt forteller at det har vært nok forvirring etter at det er satt opp åtte Hanse-båter på listen over utstiller i Arenum
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen