Lanserer 3G bredbåndradar

Lanserer 3G bredbåndradar

Simrad lanserer Navigator-serien NSS for fritidsbåteiere og bredbånd radar med 3G.

Publisert Sist oppdatert

BREDBÅND: Navigator 3G radar.

Bredbånd 3G Radar gjør det mulig å oppdage andre fartøyer og mål lengre unna enn tidligere. Du har fortsatt de samme kortbølge-funksjonene som du har på den originale Broadband Radar, samtidig som den viser mål  innen 30 prosent større rekkevidde enn før.

Simrad Yachting's Broadband Radar™ har en imponerende oppløsning, selv på en rekkvidde av 1/32 n mil. Havner, kanalmerker, brygger,  fartøyer på bøye og andre kritiske mål  viser klart og tydelig.

Broadband Radar™ -teknologien har heller ingen «blindsone» i det nærmeste området rundt fartøyer som kan forstyrre radarens gjengivelse av mål i dette nærområdet.

Ettersom Simrad Broadband Radar™ bruker 1/10,000 strøm enn en typisk radar, noe som er fem ganger mindre enn  en gjennomsnittelig mobiltelefon, er den godt egent for seilbåter og fartøy med begrenset strømtilførsel.

 

Du trenger heller ikke å vente to-tre minutter på at systemet skal varmes opp før det kan tas i bruk. Hvis tåken kommer brått eller det plutselig blir mørkt er det bare å slå på, og radaren vil virke umiddelbart. Dette gjør det enklere å spare strøm når man ikke trenger radar eller lys.