Søk i arkivet

Tett med seil på Lillestrøm
Tett med seil på Lillestrøm

Innsats for seiling på Lillestrøm

Thomas Oksmo vil snu en negativ trend og få seilerne tilbake til Lillestrøm. Der foregår det nå en hektisk innsats.

SNUR TRENDEN: Thomas Oksmo legger til rette for en opplevlese for seilere på Lillestrøm

Ti klasseklubber, fire foreninger, seilmakere og 13 entypebåter er på plass. Nå er det opp til publikum om satsningen vil være en suksess. – Vi har hentet ideen fra messene i Sverige. I Stockholm og i Göteborg har de klart å skape et seilmiljø på messene. Et sted å møte likesinnede og for å høre på foredrag, forteller Thomas Oksmo som forsøker å plassere båtene på best mulig måte.

Småstander
I hvert hjørne av seil-området på 700 kvm har seil relaterte utstillere fått plass. Her er Quantum, Gran, Hovdan, Southern Cross Spars, Elvstrøm , North og Seilas.
– Thon har rigget til en bar i området hvor besøkende og utstillere kan få noe å drikke å noe å bite i, forteller Oksmo. Prisene skal være hyggelige. Det vil være fokus på sjømat.
– Vi rigger også til en scene hvor det vil være foredrag hver kveld. Scenen vil alt være i bruk i morgen. Da vil «Tomlen opp» prisen bli delt ut klokken kl 1500. Senere på kvelden vil Mange Olsson presentere Maxis nye båt. Det meste som foregår på scenen vil skje etter arbeidstid.

Disse båtene er på plass
11 MOD
Melges 24
Ekspress
Formula 18
Snipe
RS Feva
E-Jolle
Melges
Zoom 8
Topper Omega
A-Jolle
Optimist
Bic 293 brett
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen