Søk i arkivet

NSF introduserer seilbåtforsikring

NSF introduserer i disse dager egen seilbåtforsikring med svært gode vilkår og priser.

Ifølge en melding fra Norges Seilforbunds Per Christian Bordal ble forbundet i fjor kontaktet av forsikringsmegleren Norwegian Insurance Brokers AS www.norins.no med ønske om et samarbeide om å få på plass en seilbåtforsikring som kun tilbys medlemmer av seilforeninger tilknyttet NSF.

NSF stilte flere krav til samarbeidet, bl.a. om at NSF's egen seilbåtforsikring ikke skulle ha aldersreduksjon på riggens verdi like raskt som markedet har i dag (riggens verdi reduseres allerede f.o.m. det 4./5. året avhengig av forsikringsselskap).
Samtidig satte NSF krav om at seilbåtforsikringen ikke skulle subsidiere andre båttyper eller båteiere.

NSF kan derfor introdusere egen seilbåtforsikring som:
- Ikke har aldersfradrag på riggen før etter 10 år (!)
- Ikke subsidierer andre forsikringstakere eller andre båttyper (motorbåter)
- Har automatisk dekning  for jolle m/motor med totalsum inntil 25.000,-

- Vi har foretatt en prisundersøkelse på mange båter av forskjellig type/verdi og med svært forskjellig hjemmehavn og har fått dokumentert at de fleste sparte 15-20% (og noen få sparte 50%) ved å bruke tilbudene på www.seilerforsikring.no sier Bordahl. 

I tillegg ligger det an til gode besparelser også på bil/hus/innbo/osv. - Vi håper også at den enkelte ser verdien av å bygge opp en stor fellesportefølje av seilbåtforsikringer som gir oss mulighet til å presse prisen ytterligere i fremtiden, fortsetter Bordahl.

NSF håper at den provisjon forbundet kan oppnå ved å formidle dette tilbudet til medlemmene kan gi et brukbart bidrag til forbundets økonomi.

I fall du har spørsmål eller kommentarer - ta kontakt med Kjersti eller Erik (kjersti@seilerforsikring.no / erik@seilerforsikring.no)."
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen