Nytt bunnstoff for regattaseilere

Nytt bunnstoff for regattaseilere

Hempel lanserer bunnmaling med friksjonsnedsettende stoffer.

Publisert Sist oppdatert

Bunnstoffet Water Glide skal tydeligvis ta opp kampen med VC17 som mange regattaseilere bruker.

Her er pressemelding fra produsenten.

WATER GLIDE FOR ENESTÅENDE YTELSE

Water Glide er et nytt hardt, sterkt tynnfilmbunnstoff fra Hempel, som tørker til en eksepsjonelt hard overflate, og som også er svært brukervennlig ved påføring. Bunnstoffet er egnet for motorbåter, speedbåter og regattabåter, og tørker svært raskt slik at du kan bunnstoffe båten og få den på vannet igjen samme dag. Det tørker på bare 20 minutter ved 20°C.

Water Glide har en tynn filmtykkelse ved påføring, slik at det ikke bygger seg opp et tykt lag bunnstoff over tid. Dette reduserer friksjonen, forbedrer båtens hastighet og gir raskere og enklere bunnstoffing i fremtiden.

Det avanserte bunnstoffet inneholder TecCel™, en sammensetning som bruker en balansert kombinasjon av aktive biomidler og polytetrafluoroetylen (PTFE). Dette betyr at Water Glide gir en superglatt overflate som reduserer friksjon og hemmer vekst, noe som gir bedre skrogytelse og beskyttelse gjennom sesongen.

Når det gjelder ny bunnstoffing har Water Glide ingen utløpstid, så når du har åpnet boksen, kan du lukke den igjen og bruke den igjen når du ønsker. Dette er et enkomponentprodukt, så det kreves ingen blanding, og bunnstoffet er klart til bruk. Bunnstoffet er tilgjengelig i svart, kobber og blå, og bunnstoffet får sin endelige farge etter å ha vært i vannet i om lag en uke.