Søk i arkivet

37-foter fra Pelle Petterson

Najad presenterer i disse dager en ny 37 fots cruiser racer med navnet Maxi 11. Den viser at Pelle Petterson stadig følger med i tiden.

Båten Maxi 11 skal ha gode seilegenskaper selv med liten bestening, og som vi ser, god cockpitkomfort, hvilket også burde gjøre den til en bra familliebåt. Yacht sammenligner den med J/111, Xp 38 eller Pogo 10.50.

Med kun 4 tonn blir båten svært lett. Den får også rorkult som gjør den særdeles sporty. Den store cockpiten vil nok redusere volumet under dekk. Med en prislapp på 200 000 euro vil den koste ca 1,6 milloner norske kroner.

Maxi 11 får karbonmast og fast baugspryd. Den har også nye dekksløsninger. Avlasterne får en orginal montering med vinsjene for fall og rev trukket bakover i cockpiten i stede for på hyttetaket. Det ser ut til at båten også får store vinduer i cockpiten.

Båten vil bli presentert i Dusseldorf til uka.

Du finner mer info her

LOA ca 37 fot
Vekt, ca 4 ton
Dypg: 2,20 m
Pris: 200,000 €

Se Yacht online Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen