Søk i arkivet

FjordSailing Yachts AS vil holde til i samme bygning som Fjord Boats i Leangbukta på Vettre
FjordSailing Yachts AS vil holde til i samme bygning som Fjord Boats i Leangbukta på Vettre

Ny importør for Hanse

Nå blir det FjordSailing Yachts som står for importen av Hanse og Moody. De har fra før av importen av Dehler.

Fjord Boats AS i Leangbukta som fra 2009 har vært heleid av tyske HanseYachts AG (Hanse Group) skal i fremtiden konsentrere seg om motrorbåtene, mens seilbåtene fra Hanse og Moody  nå skal imporeres av FjordSailing Yachts AS som fra før importerer Dehler. Dermed får alle de tre seilbåtmerkene fra Hanse Group samme importør.

Etter finanskrisen har økonomiske problemer hos Fjord Boats AS gjort det nødvendig å restrukturere salgskanalene i Norge og med umiddelbar virkning skal FjordSailing Yachts AS ta over importen av de populære merkene.

FjordSailing Yachts AS vil holde til i samme bygning som Fjord Boats i Leangbukta på Vettre, der de kommer til å ha en ustillingshall på 1.100 kvm. I tillegg skal de ha en forhandler i Bergen. FjordSailing Yachts AS er datterselskap av FjordSailing AS og har ni ansatte med Björn-Vidar Bartvedt som leder.

Den nye utstillingsgallen i Leangbukta åpner med innvielsesfest og åpent hus 20. november.

Kontakt  via hjemmeside eller e-post
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen