Søk i arkivet

Swift Trawler 34
Swift Trawler 34
Oceanis 34
Oceanis 34
Presentasjon av Sense
Presentasjon av Sense

Båtutstilling i Son

Til helgen er det båtmesse i Son med høsttilbud på demobåter, foredrag og fiskesuppe.

Tradisjonen tro arrangerer båtimportørene i Son båtmesse til helgen. Her finner du båter fra Beneteau, Dufour og Delphia.  Du finner bla. Dufour 375 og fjorårets vinner av Årets båt, Dufour 405.

På messen selges demobåter av Beneteau Anteres 42, Beneteau Monte Carlo 42 og Swift Trawler 34 til gunstige priser, opplyser Morten Herregård i Normar.

Det blir også en presentasjon av Sense 50, og det nye seilbåtkonseptet som Beneteau har utviklet med denne båten. For øvrig finner du en rekke modeller av Oceanis og First utstilt i lokalene.

Seilmaker Bengt Falkenberg holder foredrag om seil lørdag, og Normar Adventure stiller på messen for å fortelle om chartermuligheter, utleie av båter og seilskole. Herregården lokker med gode tilbud på båtplasser og opplag, forsikring og finansiering. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen