Nettsted for stressede båteiere

Nettsted for stressede båteiere

To småbarnsmødre Kathrine Roede og Jennie-Marie Larsen har fått ideen til et nettsted som formidler kontakt mellom dem som har for liten tid, og dem med tid til overs.

Publisert Sist oppdatert

Man skulle gjerne vært blekksprut med åtte lange armer for å få presenning og stativ på

plass når båten er satt på land om høsten. Og aller helst skulle man polert båten før

regnet setter inn.

Etter at båten er på land og presenningen på plass om høsten kommer vinterhalvåret med tilsyn etter hver høststorm og hver gang det snør om vinteren. Om våren er det om å gjøre å utnytte solskinnsdagene så godt som mulig og få båten på vannet så sommeren kan begynne.

Vi er vant til å tilkalle barnevakter og vaskehjelper når det trengs, men har ikke de samme vanene rundt arbeidet med båt. Det er heldigvis stort sett hyggelig arbeid, men det kan være godt å få litt hjelp også.

TIDtilSALGS.no er et nytt nettsted hvor ungdom og andre som har tid og gjerne vil tjene

noen kroner ekstra kan tilby hjelp med alle slags oppgaver. Det finnes også mange

båtinteresserte pensjonister som kunne tenkes å ville bidra med tid og kompetanse både når båten skal opp om høsten og med vårpuss. Men hvor er de når vi trenger dem?

TIDtilSALGS.no tar sikte på å løse dette ved å formidle kontakt mellom personer som trenger hjelp til småjobber, og folk som ønsker seg småjobber når det passer for dem.

Båtinteresserte og andre som kunne tenke seg litt ekstrajobb i et hyggelig fritidsmiljø, både unge og eldre, er velkommen til å registrere en profil på nettstedet for å tilby sine tjenester.

Ønsker du hjelp med båten kan du søke på nettstedet etter noen i ditt nærmiljø som har tid til salgs. Betalingen avtales direkte mellom brukerne, TidTilSalgs.no formidler kun kontakt mellom partene. Verken registrering eller bruk koster noe, tjenesten er helt kostnadsfri for brukerne.

Nettstedet kan også brukes til å finne noen som kan hjelpe med andre småjobber, som

barnepass, hagearbeid, snømåking, tilsyn med hytte, og mye mer.

Gründerne i TidTilSalgs.no er to arbeidende mødre som følte seg overveldet av alle

småjobbene som hopet seg opp. Kathrine Roede har selv en klassisk båt med mye treverk og forstår verdien av å kunne få litt hjelp. Jennie-Marie Larsen har yrkesbakgrunn fra IT. Dermed fikk de ideen til et nettsted som formidler kontakt mellom de med ekstra tid, og de med litt for lite tid. Rett og slett et nettsted som kunne erstatte de hjemmelagede plakatene på oppslagstavlen hos din nærbutikk.