SeaSea trekker båtsmannstol

Butikken bekrefter ett tidligere tilfelle av feil.

Publisert Sist oppdatert

I går skrev vi om Geir Vøien som opplevde at båtsmannstolen røk under barnas lek fra masten. Heldigvis gikk det bra, men hadde de vært heist høyt over dekk kunne det gått riktig ille. Les saken her.

Nicolai Riis-Hansen fra butikken SeaSea som solgte båtsmannstolen tar opplysningene fra Seilas alvorlig, og stopper salget av produktet umiddelbart.

– Vi har hørt om et tidligere tilfelle, hvor en båtmannstol har løsnet i feste. Den gangen ble båtmannstolen sendt inn til TREM i Italia, hvor det ble sett på som et enkelttilfelle. Når det skjedde ble også alle stoler som fantes på lager i våre butikker og hos vår leverandør kontrollert og sjekket, uten at vi fant lignende feil, skriver Riis-Hansen til Seilas i en e-post.

Sjekk båtsmannstolen

Nicolai Riis-Hansen oppfordrer alle med et slikt produkt å få stolen sjekket før bruk. Han vil at kjøpere skal stikke innom SeaSea for å få den undersøkt. Riis-Hansen mener at man kan se på sømmen om produktet holder mål, eller ikke.

Kontakter Italia

Riis-Hansen vil sende den ødelagte stolen til produsenten Trem i Italia for å få en anayse. Seilas har også forsøkt å få en kommetar fra produsenten, men har foreløpig ikke lykkes.