Simrad NSE-serie er svært avanserte
LOWRANCE HDS-plotter

Kamp om å levere elektronikk

Raymarine og Garmin har hatt gode avtaler med svært mange båtprodusenter. Nå kommer Navico etter, og har skrevet mange kontrakter.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over: Nimbus leveres med toppmodellen fra Simrad.

Flere og flere båtbyggere velger SIMRAD eller LOWRANCE som standard på nye båter, skriver Marianne Gravdal i ProNav vi en pressemelding til Seilas.

Navico har gjort en formidabel jobb de siste 2 årene med hensyn til utvikling av nye produktserier. Samtidig har de, sammen med de enkelte distributørene i hvert land, jobbet meget aktivt mot mange av de større båtbyggerne og har fått kontrakter med flere av de som selges i Norge.

· Allerede i 2009 fikk de kontrakt med svenske RYDS, med Lowrance HDS på flere av dere modeller.

· I 2009 fikk de også kontrakt med svenske Nord West, som leverer kvalitetsbåter mellom 37 og 56 fot. Her er det Simrad NSE-serien med bredbåndsradar som blir tilbudt som standard.


· Svenske Uttern båter leveres nå, fra sesongen 2010, de aller fleste modellene sine med Lowrance HDS som standard. Disse benyttet tidligere Northstar, også et Navico selskap.

· Denne måneden har de også fått kontrakt med HR Boat, enda en stor svensk båtprodusent med totalt 11 forskjellige modeller. Også her er det Lowrance HDS som blir standard. 


· Sist, men ikke minst, har Navico ganske nylig fått en kjempekontrakt med Nimbus Boats AB, som også inkluderer Paragon og Storebro båtene. Avtalen gjelder de neste 4 år, og grunnpakken er Simrad NSE-serien. Her er avtalen at alle båter, i det minste, skal ha Simrad kabling fra fabrikken, noen av modellene får også kartplotteren installert. Kunden vil selv kunne bestemme hvor mye av Simrad-pakken som skal installeres på fabrikken og hvor mye som skal installeres i hjemlandet.

· Fra Tyskland kommer også en hyggelig pressemelding der Navico har fått kontrakt med Antiterror gruppen i det tyske politiet. Til dere helt spesielle RIBB båter leverer Simrad full pakke med GB40 glassbridge navigasjonsdisplay, bredbåndsradar, instrumentsystem og profesjonelt D-GPS system.

· Her i Norge leverer vi Simrad-pakker som standard til Cormate og Sandvik Båtbyggeri. Flere av de andre norske båtbyggerne kjøper Lowrance HDS eller Simrad NSE til noen av deres modeller og vi håper å kunne signere enda flere kontrakter for 2011.