Med multi-soneteknologi kan man kontrollere lyden i inntil 3 områder om bord
Anlegget består av en del hvor du kan «docke» iPoden, eller iPhonen din, slik at du kan spille av musikk og film fra denne.

Underholdningsanlegg fra Navico

iPod på plotteren. Her er produktet vi har ventet på.

Publisert Sist oppdatert

Navico som eier en rekke elektronikkmerkenavn har startet å sammarbeide med underholdingsprodusenten Fusion og lanserer nå et anlegg for Simrad og Lowrance som gjør at du kan styre din musikksamling fra plotteren. Den største forskjellen på SonicHub til Lowrance HDS og til Simrad NSE er at sistnevnte har Videoinngang og dermed kan NSE-8 og NSE-12 vise video- og TV-bilder. Dette kan ikke Lowrance HDS fordi denne kartplotterserien ikke har videoinngang, og kan dermed kun formidle lyd.

Navico viser med dette produktet at de ser inn mot fremtiden, og ser all elektronikk om bord i en helhet. Med filmer på din iPod han du nå se film i cockpiten, om du har en ny Simrad-plotter.

Pressemelding fra ProNav

SonicHub™ er designet i samarbeid med Fusion, en anerkjent produsent av underholdningsanlegg både for bil og båt. Plassér din iPod eller iPhone i SonicHub dockingstasjon og betjen alt sammen fra din Simrad NSE kartplotter. Båtføreren vil dermed selv hele tiden kunne ha kontroll med volumnivået på musikken eller radioen.

SonicHubs dockingstasjon passer til de aller fleste modellene av iPod, iPhone, iTouch eller USB MP3 spillere, for et enda morsommere båtliv.

Der er også inkludert adaptere for eldre utgaver av iPod, iPod Classic, iPhone, iTouch samt noen av de nyeste ”Nano” modellene.

Dockingstasjonen er vanntett så man behøver ikke være bekymret for å plassere sin iPhone i stasjonen selv i en mindre fritidsbåt.

SonicHub™ er et maritimt stereosystem med meget høy lydkvalitet.

FM/AM radio er innebygd, samt inngang for sat.tv / riks-TV dekoder, både lyd og bilde. Utgang for ekstra forsterker.

Høyttalere er ikke inkludert i standardpakken, her har man mulighet for å velge den kvaliteten man selv ønsker. Med ”multi-sone” teknologi kan man kontrollere lyden i inntil 3 områder om bord. Denne funksjonen er selvsagt mest aktuell for større båter med separat styreposisjon og oppholdsrom.

SonicHub™ gir mulighet for å kontrollere båtens radio, TV/Video- og musikkanlegg på store, LED lyssterke skjermer i 8” og 12” størrelser, Simrad NSE-serien.

SonicHub™ kan også benyttes på Lowrance HDS-serien.

Har du en Simrad NSE plotter fra før så blir investeringen liten. Kun kr. 3.975 for et SonicHub™ anlegg med prosessor/forsterker og dockingstasjon samt NMEA2000 kabel med plugg. Lowrance høyttalere kan leveres for kr. 800 (2stk.)

SonicHub™ er enkelt å installere i et NMEA2000 nettverk. Her trengs ikke mye plass og passer derfor like bra for små som for store båter. Brukergrensesnittet gir menyer og ikoner som er enkle å forstå og betjene.

Simrad NSE er, etter vår mening, det mest komplette multifunksjonsproduktet på markedet. Foruten kartplotter, ekkolodd, StructureScan sonar, digital radar eller bredbåndsradar, er Simrad NSE det eneste multifunksjonsproduktet med mulighet for autopilotbetjening. Og nå sist, men ikke minst, et komplett underholdningsanlegg med mulighet for både musikk, video, radio og TV.

Levering starter i september, men vi har allerede bestillinger og forespørsler fra båtleverandører som ønsker å installere systemet som standard.

Informasjonen fra iPoden blir vist på bunn av ploteren. Med knappene i bunn kan du styre musikken.