Dehler Varianta koster under 10 000 euro.
Dehler 35 på vei inn Oslofjorden.

Ny Dehler importør i Norge!

Agenturet på de spennende tyske båtene har havnet i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over: Dehler 32 på vannet.

Dehler gikk konkurs i 2008 og ble kjøpt opp av Hanse. Hanse har utviklet modellene, og fått presset ned prisen. Under Hanse har også Delher utviklet to helt nye modeller, en super billig båt på 18-fot og en svært spennende 32-foter.

Se film av Dehler 32 her.

Pressemelding fra Fjord Boats AS

DehlerNorge er markedsføringsnavnet til den nye importøren av Dehler seilbåter i Norge som overtok etter Fjord Boats AS fra og med mai 2010.

Bak navnet står det nystartede selskapet FjordSailing Yacht AS med hovedkontor i Litlebergen Marina like nord for Bergen. Dehler vil fremdeles bli representert i Oslo i tiden fremover med eget avdelingskontor og service fasiliteter. I Tyskland har vi allerede på plass klargjørings og overleverings fasiliteter i Wedel/Kiel med norsktalende representant.

Avtale med verftet ble inngått i april, og i de siste ukene har det vært hektisk aktivitet for å gjøre oss klar til å motta henvendelser fra nye og gamle kunder.

Med tanke på oppstart er vår første målsetting å være fullt operativ med webside, åpningstilbud, fasiliteter, informasjon og demobåter innen vi deltar på ”Båter i Sjøen” i september. Vår Oslo avd. vil være fullt operativ våren 2011. Her er vi for øyeblikket i samtaler med flere parter ang. bemanning, kontor og servicefasiliteter.

Foruten "Båter i Sjøen" vil vi også i høst delta på Seilmessen Litlebergen. På begge messene kommer vi til å vise Dehler 32 og Dehler 35. 32 foteren har for øvrig Norgespremiere og vi gleder oss til å seile denne opp fra Tyskland! Allerede før offisiell oppstart har vi solgt 3 båter basert på ryktebørsen, noe vi er svært fornøyd med. Vi har mulighet til å skaffe ytterligere 3 båter til midten av juli i segmentet 32 - 39 fot om det er noen som er raskt ute. 35 foteren er tilgjengelig for test/visning i Oslo.

Dehler interesserte kan følge utvikling av webside og aktiviteter på www.dehlernorge.no Vi gjør oppmerksom på at vi jobber med å få understøttet også gamle web-browsere, men at dette ikke er helt på plass ennå.

Se film av Dehler Varianta.