Seilas-ekspert på vedlikehold
Nettbokhandel med over 300 bøker
Stor bunnstofftest i Seilas 3

Tips til vårpussen

Skal du i gang med vårpussen? Du finner pusseguider og tips fra folk på slippen her.

Publisert Sist oppdatert

I artikkelarkivet til Seilas finner du 18 artikler om båtpuss. Våre journalister har vært på opplagsplasser og hentet tips og råd. Vi har snakket med eksperter på såpe og rengjøring. I vårt artikkelarkiv kan du få råd til hvordan du rengjør teakdekket selv. Seilas-abonnenter kan laste ned artiklene om vårpuss gratis, mens ikke-abonnenter må betale 50 kroner pr. artikkel.

Du finner 18 artikler om vårpuss her

Bunnstofftest

Seilas 3 er nå i salg. Dette er en fyldig utgave på hele 32 sider med blant annet tester av aluminiumsbåter, langturberetning fra Stillehavet og kitekurs. Her finner du også ferske tips til vårpussen, og dessuten en av de grundigste bunnstofftestene som er gjort her i landet. Sjekk priser, dekkevne og ikke minst hvor godt bunnstoffet beskytter båten.

Seilas 3 kan du kjøper i digital utgave her

Eksperter

Visste du at Seilas har et panel med eksperter som kan hjelpe deg med å få et godt båtliv, eller svare på spørsmål om seiling?  Christian Zaborowski arbeider på Vollen Slipp og er en av Norges fremste racerbåtpiloter. Han kan hjelpe deg med spørsmål og motor og teknikk.  Tom Sollie har restaurert flere båter, og er vår ekspert på båtpuss og vedlikehold.

Du kan få gratis eksperthjelp her

Profesjonell hjelp

Vil du ha profesjonell hjelp til vårpussen? I Seilas’ bransjeguide på nett finner du en av landets mest komplette oversikter over verksteder og marinaer, som kan hjelpe deg med båten din.

Søk etter et verksted eller en marina her

Bøker

Kanskje vil du gå dypere inn i spørsmålene om vårpuss og vedlikehold? Da kan du velge mellom mer enn 300 bøker om seiling og båthold i Seilas’ nettbokhandel. Her finner du også en rekke bøker om langtur, havner og farvann foruten kart og havneguider.

Finn bøker om vedlikehold her

Abonnement

Seilas er landets ledende seilblad. Bladet er 104 år gammelt og har i alle i disse årene informert og inspirert norske seilere. Seilas er til for å gi deg gode råd og tips så du kan bli en enda bedre seiler, og for å gi deg kunnskapen og informasjonen til et godt båtliv.  Som abonnent på Seilas får du tilgang til hele bladets artikkelarkiv med over 1500 nyttige artikler, og kan laste ned artiklene du ønsker gratis til privat bruk.

Du finner et godt tilbud på abonnement på Seilas her