Under messen får du rabatt på Jeanneau.
Najad er tilbake i Drøbak
Kristin og Peter Heitmann ønsker kunder velkommen til Drøbak.

Lokker med aktiviteter og gunstige priser i Drøbak

Heitmann kan by på foredrag og Båtførerprøven til en svært gunstig pris i utstillingsperioden.

Publisert Sist oppdatert

Peter Heitmann stiller både ut seilbåter og motorbåter fra Jeanneau i Drøbak. Også en Najad 355 har fått plass.

¬–¬ Vi er svært fornøde med å ha Najad tilbake, forteller den erfarende båtselgeren som tilbyr den eksklusive 35-foteren til 2,5 millioner kroner.

Lokketilbud

Jeanneau verftet støtter opp med ekstratilbud for båtkjøpere. De kan også levere de fleste modellene før sommeren. Sun Odyssey 30i er deres billigste modell. Den kan bli din for under 600 000, og Heitmanns lokketilbud er en utstyrspakke som er nedsatt 50 000.

Den dyreste Jeanneau seilbåten er Sun Odyssey 50 DS til 2,3 millioner. Kjøper du den nå sparer du 133 000 på utstyrspakken, som har en verdi på 178 000,-

Selger godt

–Det løsnet plutselig i september etter et år med liten aktivitet. Det har vært som å skru av og på en bryter. Litt merkelig, fordi folk har ikke hatt dårligere råd, og det har heller ikke vært noe problem med finansieringen, forteller Heitmann til Seilas.

    Mange av kjøperene kommer fra motorbåter. Etter å ha byttet ut motorbåten mot en seilbåt har de fått en ny og større båt, samtidig ofte fått litt penger til overs. Kjøperne som kommer fra motorbåter velger store seilbåter, og sparer ikke på utstyret. Vi solgte nå en 50-foter hvor vi installerte en hekktruster. Det har aldri blitt gjort før på en Jeanneau, og verftet var svært spent på hvordan vi løste det. Vi brukte en nedsenkbar baugpropell som vi akkurat klarte å få plass til mellom propellen og roret. For at maskineriet skulle få plass inne i båten måtte vi heve køyene.

Tett program

I kveld er det fest for kunder hos Heitmann. Langturseilerne fra Royalwings kommer å forteller om sine opplevelser. På lørdag skal Børge Ousland og Thorleif Thorleifson fortelle om sitt Nordpolen prosjekt. Søndag forteller og viser Magne Klann bilder fra sine favoritthavner. Klann står bak havnebøkene.

Øk kunnskapene

Norsk Maritim Skole holder til i samme lokaler som Heitmann. De kan tilby båtførerprøven til en svært gunstig pris, med eksamen mandag, onsdag og tordag til uken. Avslag får du også på Fritidbåtskipperkurs om du melder deg på i messeperioden. Kurset blir holdt til høsten.