Christen With hos North Sails

Markedet snart tilbake

Markedet er tilbake og aktiviteten er på vei opp mot 2008 nivå, sier Christen With hos North Sails

Publisert Sist oppdatert

Nå fokuserer seilloftet på driften i Leangbukta, ifølge en pressemelding

- Vi merker helt klart at markedet har tatt seg opp og at det har løsnet. Nå er vi tilbake der vi var høsten 2008, sier With.

- Både seilmakere, riggere og selgere jobber for fullt ute i Leangbukta. 2010 ser ut til å bli året det endelig løsnet og seilerne har begynt å bestille seil igjen, sier han.

- Vi har bestemt oss for å styrke satsningen på loftet i Leangbukta. I dagens marked er det et behov for færre ledd mellom loft og seiler. Mens vi tidligere hadde flere forhandlere rundt om kring i Norge, har vi nå bestemt oss for å fokusere på drift og kompetanse i Leangbukta, sier With.

 

North Sails Norge og Peter Høegh har i disse dager derfor avsluttet et fem år langt samarbeid.

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid i årene som har gått og skilles absolutt som venner. Peter er en dyktig seiler og en ressursperson som vi ønsker lykke til videre, sier With.

North Sails har i dag 10 ansatte hvor av to trainees i et program som gjør dem til både selgere og seilmakere, og  består av et eget riggeverksted og et seilloft med 48 timers servicegaranti.

 

- En nyhet av året er at vi selger seil med ett års gratis service og innfører døgnbemannet vakttelefon i seilsesongen for å sikre kundene god oppfølging, sier Christen With.