Seilas satser på nyheter

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele staben til Düsseldorf-messen. Følg oss på nett!

Publisert Sist oppdatert
Dim: 124x108px Description: Notes:

Fredag  neste uke åpner verdens største innendørs båtmesse dørene for en bransje på vei ut av krisen.

–Vi skal til Düsseldorf for å finne nyhetene for våre lesere. Vi lover nyheter med mange bilder av båter og små filmsnutter, sier redaktør i Seilas, og daglig leder i Norsk Maritimt Forlag, Ole Henrik Nissen-Lie. 

«Boot-messen» i Düsseldorf regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. Området er kjempestort og de største båtene er over 100 fot. Det er egne haller for Charter/utleie, for dykking og andre vann-aktiviteter. Sportsfiske står sterkt i Europa, og det er selvfølgelig en egen hall for fiskeutstyr og klær. Totalt teller område 17 store haller. Fra Seilas og Båtliv er vi til sammen 17 medarbeidere som reiser nedover for å formidle nyhetene for våre lesere. 


VG NETT

Under første helgen av messen vil vi fordele oss på de mange hallene. Skal du besøke messen som utstiller eller gjest, ønsker vi gjerne å slå av en båtprat. Vi kommer til å være synlige med Seilas-logoen på brystet eller ryggen. Du kan også maile oss med tips eller spørsmål om messen i denne perioden. 

Enkelte av de sakene vi skal gjøre, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen.  Seilas.no holder deg oppdatert om de viktigste seilbåtnyhetene i Europa i år.

«Årets Seilbåt»
  

Seilas sitter sammen med ledende Europeiske seilblader i juryen for «Årets Seilbåt». Vinnerne kåres på «Boot-messen» i Düsseldorf.  Juryen har testet båtene gjennom fjoråret, og tester av nominerte båter er blitt publisert i bladet Seilas. Nyhetene om vinnerne leser du her på seilas.no neste helg.

Du kan kjøpe testene i PDF-format eller Seilas i digital utgave her.

Følg Düsseldorf messen på www.seilas.no


Tips oss gjerne om seilbåtnyheter på tips@seilas.no