Pollen selger T-Yachts
Pollen selger T-Yachts

Pollen selger T-Yachts

En av årets tøffeste nyhet i 34-fots klassen er T-Yachts fra Italia. Nå kommer den til Norge.

Publisert Sist oppdatert

T-34 var utstilt på Oppna Varv i september og imponerte oss stort. Den utstilte båten ble der vist frem av den danske importøren. Nå har Ole Petter Pollen funnet en båt som passer sammen med Hallberg Rassy og Dragonfly.

Pressemedling fra Pollen Maritime

Pollen Maritime AS er ny offisiell importør for (T-Yachts).

(T-Yachts) er ”laget for vinden...designet for sjøen”.

(T-Yachts) ambisjoner er å oppfylle kundens drømmer; som kan være å eie en høyteknologisk båt fremstilt i tråd med de beste kvalitets standarder, som gir eieren en enestående og uforglemmelig opplevelse.

I Pollen Maritime AS har vi en filosofi som sier: "Våre satsinger er alltid basert på et samarbeid med de beste. Vi etterstreber kvalitet og grundighet, noe som gir oss trygghet i vårt arbeid”.

Vi er derfor stolte av å kunne presentere (T-Yachts) for våre kunder. En liten juvel fra Italia som med deres filosofi passer oss perfekt. ”Jeg har i lang tid forsøkt å finne seilbåten jeg selv ville valgt om jeg skulle lagt mer vekt på racing enn cruising egenskaper. En båt og et verft som har den standarden og kvaliteten jeg er vant med gjennom mine andre produkter, mennesker å samarbeide med som jeg liker og som forstår oss racing seilere. Hos ( T-Yachts ) har jeg funnet alt dette.” Sier Ole-Petter Pollen.

Verftet har sjøsatt (T-34). (T-42) lages det nå former til, og en modell i mellom disse lanseres snart.