Motoren på tradisjonell plass under trappene opp til Cockpit.
Bad fra seng i forpigg
Slik så man kjølboltene.
Gjestelugar.
Mye plass å gå på.
Luke i dekket.
Lugar foran.
Badet tilhørende forpiggen.
Oversikt ute.
Salona 44 var populær i Genova.

Se verdensnyheten Salona 44

Det var tydelig at mange hadde fått med seg at verdensnyheten fra Salona hadde premiere i Genova.

Publisert Sist oppdatert

Vi tok turen om bord sammen med en italiensk storfamilie. Salona 44 er en typisk ”performance cruiser”. Skulle vi omsette dette til norsk, betyr det vel noe sånt som en familiebåt med ekstraordinære seilegenskaper. En regattabåt som fungerer like godt på tur.

Salona 44 er en meget romslig båt. Det er tre dobbellugarer og to bad. I byssa er det godt med plass til å kokkelere. Båten fremstår som meget ren og velbygd. På Prototypen vi var om bord i hadde man blottlagt kjølboltene, og styrken skulle det ikke være noe å si på. he var det dimensjonert for tøffe støt.

Gjestelugarene var ikke store , men holder til to personer om man liker å klatre litt før man leggers seg. Badet i forbindelse med forpiggen var stort og hadde egen dusjplass.

Dekket var bortimot flush med teak over det hele. Cockpiten var mer racing enn cruising. Stor og åpen. Her må man passe på barna om man er på familieur.  Den var utstyrt med de to obligatoriske styreposisjonene. I forpiggen var det god plass til både tauverk og ankerkjetting.

Salongen bakfra og forover.