Pantry og stor akterkøye innbyr til hyggelige familieferie i skjærgården.
Eget toalett.
Ja, takk, begge deler!

Ja, takk, begge deler!

Er du blant dem som har hatt motorbåt hele livet, men som kunne tenke deg å prøve ut livet på skrå?  Hunter 27 Edge gir deg begge deler i én og samme båt.

Publisert Sist oppdatert

KOMIBÅTEN: Edge 27 er ingen skjønnhet, men vekker likevel oppsikt.

Tiden er over for deg som har måttet lide valgets kvaler mellom motorbåt og seilbåt.

I Sandvika viser Westmar,  som er importør for de amerikanske seilbåtene Hunter, nå frem den skredderydde båten for deg som synes det er gøy kjenne vinden i seilene, men samtididg ønsker å komme deg raskt av gårde når det trengs. Eller som ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet på fjorden.

Reklamerer med vannski

Edge 27 har nok ikke de vakreste linjene, sett fra en seilbåtentusiast. Men hybriden er en flerbruksbåt som planer med påhengsmotor, og gjør inntil 16-17 knop ifølge importøren. På reklamebilder ser man et barn henge etter båten på vannski, selv om importøren ikke har noen stor tro på at båten skal kunne trekke en voksen person etter seg.

Alt du trenger

Under dekk finner du alt du trenger til miniferien; dobbelkøye i akterlugar og i salong, romslig salong, pantry, og til om med eget lukket toalett.

Trailbar

Båten har også den fordeln av den kan trailes med en passe voksen bil, får vi opplyst. Hunter Edge har 726 nemlig  kilo og vippekjøl. Med kjølen vippet opp stikker båten ikke dypere enn 0,48 m, mens den stikker 1,50 meter med kjølen nede.

Se båten på messa, eller les mer her.

Hunter 27Edge

Lengde totalt : 8,03 m

Lengde vannlinje : 7,37 m

Bredde : 2,54 m

Deplasement : 1.565 u/ballastvann

Dypgående : 0,48 / 1,50 m

Kjølvekt : Vannballast 726 kg

Seilareal : 31 kvm

Mastehøyde : 10 m

Høyde u/dekk : 1,80 m

Motor : 50 eller 75 Hk

Følg Båter i Sjøen på www.seilas.no