Kartbordet.
Pantry
Badet.
Dypt kjøleskap med god plass.
First 35 først i Norge
Akterlugaren er større enn forpiggen.
First 35 først i Norge
First 35 først i Norge
First 35 først i Norge
First 35 først i Norge

First 35 først i Norge

Bénéteaus First 35 har verdenspremiere i Sandvika denne uken. Vi har vært om bord i den spennende lillesøsteren til First 40.

Publisert Sist oppdatert

VERDENSPREMIERE: First 35 kan sees på «Båter i sjøen».

Seilas var i dag tidlig om bord i den nye First 35, som fremstår som en mindre versjon av First 40. Lillesøsteren skiller seg fra 40-foteren med at den har en lugar mindre og en noe kortere cockpit. Sammenlignet med båtene den erstatter, så ligger nyheten likevel nærmere First 36.7 enn First 34,7.

Skroget til First 36,7 er to centimeter lengre, men den nye First 35 er større i alle andre mål. Den er bredere, tyngre og har mer seil, men kjølen er nå i jern mot bly i First 36.7. Ved å kun ha to lugarer vil nok den nye Firsten oppleves mye mer rommelig og praktisk under dekk en First 36.7

   

Nyheten har tyskerskjøte. Cockpiten er åpen, men med muligheter for å sette på en tofte bak, slik som First 40. Den har også god forstøtte både mellom benkene og bak rattet. Båten vil ikke ha de avtakbare stueromsbenkene som 40-foteren har, og størrelsen på cockpiten foran rattet er det som skiller 35-foteren mest fra 40-foteren.

Se bildene fra båten ved å klikke på linken under.