Hallberg-Rassy 310 får verdenspremiere i Danmark
Arcona 340 kommer
Vivace, sprek dansk nyhet.
T-34, spennende nyhet fra Italia.

Båtutstilling i Danmark

I dag åpner sesongens første messe i Tuborg Havn. Utstillingen byr på noen spennende nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Om du ser etter performace båter i 34-fots klassen bør du ta en tur til København i helgen. Her stilles det ut tre splitter nye modeller foruten de etablerte X-34 og Dehler 34.

Dansk nyhet

Vivace kommer fersk fra verftet. Dette er en stiv og rask 34-foter til en prislapp på 1,3 danske millioner. Båten kommer også til Båter i Sjøen i September.

Les mer om Vivace her.

Svensk nyhet

Også Arcona 340 er på plass i Tuborg havn. Lillesøsteren til Årets båt Arcona 430. ,Også den nye 34-foteren er kan bli Årets båt. Nyheten er nominert.

Les mer om Arcona 340 her.

Italiensk nyhet

Fra Italia kommer det en spennende nyhet som vi ikke vet så mye om. Båten heter T34 og er lett med mye seil. Båten kan minne om HP1030. Vekten er 3,7 tonn hvor 1,35 tonn ligger i kjølen. Med et storseil på 39 kvm og en gennaker på 100 kvm vil nok dette være en svært rask båt. Prisen er heller ikke avskrekkende. 122.848 euro eller 921.360 danske kroner.

Du finner verftets nettside her.

Verdenspremiere

Hallberg-Rassy vil vise frem sin nye 31-foter, og vil dermed ødelegge for å ha verdenspremiere for nyheten utenfor egen verftsdør på Orust neste helg. Da holder Öppna Varv.

Spektakulære båter

Den russiske Volvo Ocean Race båten vil bli vist på messen. Du kan også se en Swan 66 til 20 millioner danske kroner.

Du finner liste over de utstilte båtene her.