Klarer Beneteau å følge opp suksessen fra First 40 på den nye 35-foteren?
Mye tyder på at Beneteau vil gi rabatter.

Fristelser fra Beneteau

Nye modeller og lavere priser skal gi flere kjøpere. En helt ny First på 35-fot skal alt være på vannet.

Publisert Sist oppdatert

I disse dager er det forhandlermøte i Paris for Beneteau. Der vil det bli fremlagt mange spennende nyheter etter hva vi kan forstå.

Tre fristelser

På Beneteuas nettside er det nå bilde av en konfekteske hvor det står at det vil komme nye tilbud 9. July med eksepsjonell smak. På nettsiden kommer det opp tre bilder med et budskap som dette.  Opp till 22500 euro i avslag på 20 modeller, Nye forførende smaker for å friste Beneteaus tilhengere, fantastiske smaker som tilfredstiller smaksløkene.

First 35

Ut fra listen som så kommer opp på Beneteaus nettside ser vi to nye modeller. Den mest spennende er First 35 som ser ut til å erstatte både 34,7 og 36,7. Ryktene sier at båten alt er på vannet. Vi tipper at verftet holder tilbake informasjon fordi det fremdeles er eldre modeller ute som forhandlerne ønsker å selge. Vi tipper også at den nye First 35 vil ha mange av de samme kvalitetene som den svært vellykkede Firt 40, en båt du kan lese mer om i siste Seilas.

    Ut fra listen ser vi også at den kommer en ny større Oceanis, men Beneteau 57 er fremdeles listet, slik at vi tipper den nye Oceanis 58 vil være lik resten av Oceanis-serien.

Om noen dager får vi vite mer.