Vannskitau og hundebånd i ett.
Kamuflasjefarget vest til bisen?
Blått som havet.
Redningsbøye tilpasset hunden..mon tro hvordan den fungerer i vannet?
..eller dette?
Hva med eget flagg?
Rosa til lille Fia på båttur..
Ankermønster- nå også for hunder.

Lekkert til båtbisken

«Paws Aboard» ble startet av Amber McCrocklin i 2003. Amber hadde ofte med seg sin golden retriveren Bo ut i båten, men hadde alltid store problemer med å få Bo tilbake i båten etter endt svømmetur. Hunden er nå testpanel for matmors salgsprodukter.

Publisert Sist oppdatert

Som et resultat av dette gikk hun i gang med å søke etter en rampe som kunne brukes for å få hunden opp fra vannet og om bord i båten igjen.  Etter omstendige undersøkelser og testing, med sin egen Bo som testpanel, kom hun frem til den perfekte båtrampen for hunder. Det første produktet var dermed i salg.

Nå selger hun både ramper, vester, flytende leketøy og andre morsomme ting til båtfolk som har med seg sine firbente venner om bord.

McCrocklin har dessuten spesielisert seg på produkter i morsomme farger, for dem som synes at de tradisjonelle gule og oransje vestene blir for kjedelige.

Og for deg som virkelig får abstinenser etter sjøen når du går tur med hunden din på land; hvorfor ikke investere i et hundebånd som er laget som et vannskitau?

USA-baserte «Paws Aboard» selger sine produkter i butikker i USA og Canada, samt  Tyskland, men også over internett til andre kunder i Europa.

I Norge kan du dessuten kjøpe hunderampe og vester fra http://www.aquadog.no/, og http://www.paratuspet.no/

Se flere artige produkter fra Paws Aboard i vår billedspesial ved å trykke på linken under.