Søk i arkivet

Prisen vil bli enda hygligere når den nye versjonen kommer.
Prisen vil bli enda hygligere når den nye versjonen kommer.

Navionics oppgraderer

Nå kommer versjon to av kartprogrammet for mobiltelefonen.

Navionics forbedrer sitt enkle plotterprogrammet som har blitt mest populær på iPhone. Programmet koster i dag 350 kroner inkludert kart fra Skandinavia. Den nye versjonen vil bli solgt enda billigere som et lanseringstilbud. I pressemeldingen fra Navionics blir det opplyst om en pris på 10 euro, eller under 90 kroner. Samme prisen som en stor hamburger.
Navionics programvaren ble kåret til årest programvare i fjor.
Les saken her.

Nye funksjoner
Brukergrensesnittet blir helt nytt og enklere. Du får en grafisk fremstilling av tidevann og strøm. Du kan søke steder av interesse og ringe opp disse stedene med et tastetrykk. Du kan nå også se hvor du har kjørt, og legge inn ruter.

En begrensning

Vi har brukt systemet i første versjon. Programmet er meget imponerende, og gjør seg godt på den krystallklare skjermen på iPhone. Det største problemet er telefonens batterikapasitet. Den blir fort tappet ved aktiv bruk av programmet. Så laderen kan du ikke legge igjen hjemme.

Film fra Navionics i første versjon fra Oslofjorden. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen