Nye eieren i gang med vårpussen.
Båten ble solgt på land.
Arkivbildet av den aktuelle Two Star 36 fra Færderseilasen 2003.

Solgte båten på seilas.no

Båten lå tre måneder på Finn.no uten salg. På seilas.no ble den solgt etter to uker.

Publisert Sist oppdatert

Finn.no er uten tvil Norges ledene nettsted for bruktsalg, men langt fra det eneste alternativet. Vi har nå så stor trafikk på seilas.no at vår bruktbåttjeneste har vist seg mer effektiv.

    Det unike på seilas.no er at annonsen blir vist til seilbåtinteresserte, også til dem som ikke er aktivt ute for å kjøpe båt.

Fikk ikke solgt

Håkon Eggemoen prøvde i høst og få solgt sin Two Star 36, en svenskbygd skarpseiler fra 1986. Båten lå ute på Finn.no i tre måneder uten at det førte til salg.

    – Det var over 1200 visninger på annonsen i løpet av de tre månedene båten lå ute, og jeg fikk en fem, seks henvendeleser, men ingen som førte til salg, forteller Håkon Eggmoen til Seilas.

    – I april ville jeg prøve på nytt, og la det ut på seilas. Jeg fikk raskt tre seriøse henvendeleser og i løpet av to uker var båten solgt. I løpet av den korte tiden hadde nesten 500 vært å sett på annonsen.

Fornøyd eier

At kjøperen av Two Star-en var en i Seilas -redaksjonen er nok en tilfeldighet.

    – Jeg var ikke ute etter å kjøpe meg seilbåt, men var klar over at markedet er bra for kjøpere. Da jeg så annonsen på seilas ble jeg betatt. Søkte frem mer informasjon om båten og likte det jeg fikk vite. Båten er et typisk «oppussingsobjekt med stort potensiale», men et slikt arbeid vil også bli nyttigs stoff for bladet Seilas, så da kan jeg nok kombinere jobb og fritid enda mer. Ønskelisten er lang, og inneholder mange punkter som er aktuell for våre lesere.

    Hadde båten kun vært annonsert på Finn.no ville jeg aldri ha sett den, og da ville jeg nok brukt mer tid foran TV-skjermen i månedene fremover, forteller båtkjøperen Axel Nissen-Lie.

Solgt på en dag

Alf Harald Wiig fikk solgt sin Maxi 68 enda kjappere på seilas.no. Responsen på annonsen var mye kjappere enn ventet, og båten var langt fra presentabel da de første kjøperne kom for å se. Men kjøperen brydde seg ikke om at båten lå pakket inn for vinteropplag, og kjøpte den på stedet.

Gratis annonsering

Å legge ut bruktbåtannonser er gratis på www.seilas.no. Her finner du også et utstyrstorg hvor du kan bli kvitt ting du ikke har bruk for. Du finner vårt bruktbåtmarked her.