LYS målebrev 2009

NORLYS´ vedtak på fredagerns ekstraordinære styremøte får konsekvenser for båteierne.

Publisert Sist oppdatert

NORLYS har hatt ekstraordinært årsmøte fredag 20. mars NORLYS har nå endret lovene mht tidspunkt for årsmøte (tidspunkt for fastsettelse av avgift). Dette har en praktisk betydning for gyldighetstiden for målebrev. Målebrev for 2009 vil være gyldig til og med 31. mars 2010. Målebrev løses her

NORLYS har i samarbeid med NORC åpnet for at www.seiling.org skal være en felles platform for målebrev - uansett ratingregel.

ORC målebrev tilgjengelig

Det er nå mulig å bestille ORC målebrev i kombinasjon med LYS brev. For båter som skal delta i Skagerrak Cup og båter som ønsker å konkurrere om Einar W. Sisseners minnepokal under HH Skagen Race, Færdern og Hollendern da trengs minimum ORC Club, som man får i kombinasjon med LYS målebrev for 800,-.

Skandinavisk samarbeid

NORLYS har satt av ressurser til å få til et tettere og forpliktende samarbeid mellom landene som bruker LYS som breddesystem for rating. Norge og Finland har besluttet å få en felles løsning fra og med 2010 sesongen. I dette samarbeidet ønsker begge landene å ha Sverige med i en felles løsning.

Målebrevene du trenger vil du kunne løse her