Høydepunktet i foredraget var møte med bjørnene i Alaska.
Audun Hetland utenfor Alaska
Hetland holdt et meget proft og underholdende foredrag.

Helprofft foredrag

Audun Hetland var første mann ut i Båtliv og Seilas foredragserie på Lillestrøm. Å matcha denne eventyreren vil bli som å hoppe etter Wirkola.

Publisert Sist oppdatert

Audun Hetland la ut i 2002 på langtur sammen med vennen Reidar Gregersen. De valgte en annerledes og spennende rute. Etter å ha seilt gjennom Stillehavet gikk kursen nordover mot Japan. Derfra østover mot Alaska.

Multimediashow

Hetland og Gregersen er begge forfattere, journalister og dyktige fotografer. Filmkamera behersker de også godt. Det ligger på National Geographic nivå.

De gode bildene ble supplert med proff grafikk laget for deres TV programmer.

Hetland og Gregersen var gutta bak artiklene fra Antarktis og Sør Georgia som stod i Seilas i vinter. De sendte oss også rapporter fra turen. Du kan lese om deres Antarktistur her.

Langt fra fullt

Showet burde alle på messen ha sett. Det var svært underholdene og proft. Dessverre ødela litt bråk fra messehallen og lys for totalopplevelsen. Oppmøtet imponerte heller ikke, men når messen slutter klokken seks på en hverdag så gjør arrangørene det meste for å holde publikum hjemme.

Langturtips lørdag

I kveld er det vår langtur ekspert Finn Audun Bostad som snakker om langtur seilig og gir gode tips. Han var i fjor i Karibia med sin familie i Forgusen «Smily».

Du kan lese om våre foredrag på Lillestrøm her.

Her kan du se promofilm om Hetlands foredrag