Moody 45 vil også være utstilt på Lillestrøm. Den vil være Sjøen for Alles største seilbåt.
Moody 41 på plass i Lillestrøm
Moody 41 på vannet.

Nelson Marine satser på Lillestrøm

Splitter nye Moody 41 kommer, men også banebrytende Moody 45 samt en rekke Hanse modeller vil være å finne på Sjøen for Alle stor åpner på fredag.

Publisert Sist oppdatert

Mens de fleste seilbåtimportørene bruker våren til å spare penger i trange tider, velger Nelson Marine som selger Hanse og Moody en aggressiv strategi for å kapre kunder.

Les mer om Moody 41 her

Pressemelding fra Nelson Marine

Norgespremiere på ny-klassikkeren Moody 41Classic ventes å bli en like stor attraksjon på Sjøen for Alle som den var i Düsseldorf og London i januar.

Verftet svarer på etterspørsel i markedet med en linje havseilere i tradisjonsrik høykvalitets utførelse kombinert med det siste i tekniske løsninger. Med Moody 41 Cl presenteres eleganse og kvalitet som kan sammenlignes med det ypperste på markedet og det til en pris som gjør at denne båten vil finne eiere i alle leire. I de første seiltester overrasker havseileren med egenskaper som bekrefter den moderne linjeføringen i skrog og rigg.

Innendørs for første gang i Norge vises Moody 45 DS, den den første Moody båten under Hanse verftets regi med en oppsiktsvekkende linjeføring som brøt mange barierer om hvordan en dekksalong havseiler kan se ut. Dette ble den kanskje mest omtalte båten i 2008. Moody 45 DS er den første modellen i en linje med ekte Dekk Salong havseilere med salongen på samme flate som cockpit og med store vindusflater. Under visninger i vinter viste den at den er ”som skapt for norske forhold”. Mange samlet seg i den lune og elegante salongen uanfektet av snøen som lavet ned utenfor vinduene. Kvalitet og eleganse forteller kjøpere hvem denne båten kan sammenlignes med. Hvorfor betale mer når man kan få det i en Moody?

Hanse 400 som ble kåret til Årets Båt i 2007, lanseres i 2009 i en helt ny utførelse. Båten vises for første gang innendørs i Norge på Sjøen for Alle.

Finish og kvalitet innvendig er oppgradert og cockpiten er åpnet for to-ratt løsning, for de som øankser det. Turseiler familien kan fortsatt velge å lukke cockpit. Denne populære havseileren fremstår som en enda større båt enn den faktisk er. Seilegenskaper blir i tester beskrevet som enda bedre enn de allerede er i tidligere modell.

Hanses bestelgerne i Norge, Hanse 370 og Hanse 350, presenteres også på Lillestrøm med nyheter i 2009 modellene. Hanses ulike utstyrspakker og innredningsløsninger tilbyr kjøpere stor valgfrihet og mulighet til å få akkurat den båten de vil ha. Heldige løsninger som møter turseilernes ønsker til komfort ombord og til enkel, trygg og rask seiling forklarer hvorfor Hanse velges av så mange som ”mest båt for pengene”.

Med alle disse nyheten viser Hanse og Moody at de satser på fremtiden. Med denne bredden av merkevare havseilere på Sjøen for Alle gjør vi vårt for at båtinteresserte nordmenn kan komme  til Lillestrøm for å oppdatere seg og slipper å farte over halve Østlandet.

Ombord kan man kose seg med lukten av ny seilbåt og ta pause fra finanskrisen. Drømmen kan realiseres med konkurransedyktige priser, gunstig finansieringsavtale med Elcon Finans og en ektra belønning for de som bestiller båt under messedagene.