Routerboksen til ICe ga signaler midt mellom Sverige og Danmark.
ICE som USB modem

ICE med ny eier

Mange båtfolk bruker ICE for å surfe på internett fra båten. Nå fått ny eier, men tjenesten fortsetter.

Publisert Sist oppdatert

ICE gikk konkurs i slutten av februar, men fikk en ny eier som tok over tjenesten. Vi har skrevet my om tjenesten som er unik ved at du med samme abonnement kan surfe på interenett også i våre naboland Sverige og Danmark uten ekstra kostnad.

Bra konsept

Vi bruker ICE i redaksjonene og er stort sett godt fornøyd med tjenesten, selv om vi har opplevd problemer. Vi har ikke merket noen endringer etter at ICE gikk konkurs.

Vi har både router utgaven og USB-modemet. Routerboksen fungerer mye bedre, og gir høyere hastighet. Boksen har innebygget bateri, og leveres med 12 volts kontakt. Med denne vår du en trådløs sone i båten som gjør at flere kan surfe påp internett samtidig.

Fra ICEs nettside

Oslo, Norge og New York, USA – 20. februar 2009. Det USA-baserte industrikonsernet Access Industries har i dag annonsert at det har overtatt ice.net i Norge. Overtagelsen vil sikre en videreføring av ice.nets tjenester til kundene i Norge. ice.net leverer mobile datatjenester i Norge.

“Vår avtale om å kjøpe ice.nets norske virksomhet legger fundamentet for Access retur til det skandinaviske telekommunikasjonsmarkedet”, sier Jörg Mohaupt, leder for media og telekommunikasjon i Access Industries. ”Vi er dedikert til å revitalisere driften i selskapet slik at det blir et telekommunikasjonsfirma i verdensklasse. I en tid med global økonomisk usikkerhet, er Access i stand til å skaffe de nødvendige ressurser som skal til for å sikre kontinuerlig forbedring av ice.nets drift og utvide de viktige tjenestene selskapet leverer kundene. Vi tror at ice.net representerer et unikt tilbud når det gjelder nettverksdekning og hastighet, spesielt for kunder som bor eller arbeider utenfor byområder”.