Søk i arkivet

SW500ci med kart og ekkolodd
SW500ci med kart og ekkolodd
SW700c med kart og ekkolodd
SW700c med kart og ekkolodd

Seawave overtar Seiwa

Nye produkter, ny logo og ny distributør for elektronikkprodusenten.

Seiwa har inntil nå blittsolgt av ProNav i Egersund, men de har overtatt alle Navico produktene og dermed har Seiwa valgt en ny distributør.


Presemelding fra Seawave
Seawave AS er med sine mange års erfaring som suksessfull distributør av marine elektronikk, valgt som ny hoveddistributør for nye Seiwa marine 209.

Seiwa marine, som i år har 25 års jubileum, vil i 2009 presentere en helt ny moderne og prisgunstig «SW» serie. Serien bruker den superraske 300 MHz Arm 9 prosessoren og inneholder kartplotter m/u ekkolodd med hurtigbrakett og svært enkel betjening med 5” – 7” – 10,4” og 15” skjermer.
SW-serien bruker de nyeste C-MAP MAX 09 sjøkartene på SD-lagringsbrikke.

I Tillegg kommer helt nye produkter innen navigasjon med radar med overlay, AIS, og satellitt TV-antenner og autopiloter for lystbåter, sjark og proffmarkedet.

I første omgang vil Seawave fokusere spesielt på den nydesignede SW-serien med brukervennelig og prisgunstige instrumenter for lystbåt.


SW500 med 5 tommers skjerm koster fra kr. 6 790,-
SW700 med 7 tommers skjerm koster fra kr. 11 990,-
SW110 med 10,4 tommers skjerm koster fra kr. 22 950,-
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen