Søk i arkivet

Ericssonlagene har Helly Hansen som klessponsor, men disse draktene er ikke fra Moss
Ericssonlagene har Helly Hansen som klessponsor, men disse draktene er ikke fra Moss

Volvoseilerne er ikke merkelojale

Alle lagene i Volvo Ocean Race har avtaler med klessponsorer, men ikke alle holder seg lojalt til sponsoren. Særlig oppsiktsvekkende er bildet over som viser Puma-seileren Erle Williams i Musto-drakt

Puma har entret en båt i Volvo Ocean Race speseilet for å skape oppmerksomhet rundt selskapets nysatsing mot sjøklær. Pumas seilklær burde dermed være påbudt for lagets seilere og det er ikke så lite oppsiktsvekkende at en kjent seiler som Erle Eilliams på Puma-laget benytter Mustos seilklær på den tøffe etappen fra Singapore til Kina.

Heller ikke Ericsson seilerne er lojale overfor klessponsorene, Helly Hansen. Den gule drakter E3 seilerne benyttet på siste etappe er ikke fra Helly Hansen, men Karl Einar Jensen i Mossebredriften sier til Seilas at HH draktene har blitt brukt mye mer enn forventet i første del av regattaen så de trengte en service. Derfor tok seilerne med sine reservedrakter på denne etappen. Neste leg vil alle være tilbake i Ericsson farger.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen