Utstilling også i Son
Nominerte i Son

Utstilling også i Son

Flere av de nominerte båtene til tittelen ”Yacht of the Year” er utstilt i Son. Selve kåringen skjer i Düsseldorf til helgen.

Publisert Sist oppdatert

Seilbåtforhandlerne i Son reagerer på at Heitmann i en pressemelding opplyser at han stiller ut Jeanneau Sun Odyssey 30i i Drøbak til helgen. Jeanneau Sun Odyssey 30i er en av i alt 20 seilbåter som er nominert til tittelen ”Yacht of the Year”.

– Her i Son har vi utstilt hele tre båter som er nominert. De tre er Dufour 45, First 45 og Bénéteau Océanis 31, opplyser Petter Antonsen i Delphia Yachts Norge AS. Også Delphia 26 er blant de nominerte båtene til den gjeve tittelen ”Yacht of the Year”, men denne er ikke på utstilling i Son.

Normar med Beneteau, Delphia og Dufour holder alle sammen til i Son, og stiller ut båter i lag. – I Son har vi en permanent båtutstilling hvor vi viser frem ca 20 båter innendørs, alt fra 28 – 50 fot. Den nyeste båten vi har fått inn er en Dufour 34e, sier Antonsen.

 

Prøveseilt

Seilas sitter i juryen som består av 11 europeiske båtblader, som kårer Årets Båt 2008/09 (”Yacht of the Year”). I juryen er også engelske Yachting World, svenske Båtnytt og tyske Die Yacht, og jurymedlemmene har prøveseilt de nominerte båtene.

Juryens vurderinger av båtene vil bli publisert i Seilas 2, som utkommer i begynnelsen av februar. Nyhetene om vinnerne blir publisert på seilas.no søndag denne uka.

Se listen over nominerte her