Skreddersydd interiør
Ny og høyere utgave
Populær motorseiler

Fornyet Nauticat

Finske Nauticat presenteres i år sin 44-fots motorseiler i en fornyet utgave.

Publisert Sist oppdatert

Den nye utgaven, som gis betegnelsen Nauticat 441, vil få forhøyet dekket i forhold til fribordet. Dette gir økt takhøyde innvendig. Alle skottene flyttes litt akterover og dette øker størrelsen på lugaren i forpiggen. Og fordi dekket heves, får man enda større fleksibilitet og romfølelse både i salonger og lugarer. Skroget er nesten likt den eldre utgaven, men er en del forlenget, får Seilas opplyst i en pressemelding.

Garasje for motorsykler

- Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan man vil innrede de to salongene og lugarene. Variasjonene er uttallige med rom for fire til 12 soveplasser, plass for vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, badstue, medierom, styrmannsplass og kjøkkenbenk. Bare for å nevne noe. Vi har også eksempler på kunder som har særlig spesielle ønsker med hensyn til innredning. Verftet har faktisk levert en båt der det er innredet med et eget verksted og garasje for to motorsykler. Vi gjør det kunden krever og ønsker, sier Antero Sulander i Sulander Yachting, som forhandler Nauticat i Norge, til Seilas.

Den første offisielle visningen vil være på båtmessen i Düsseldorf i slutten av januar 2009. Båt nummer to vises på messen i Helsinki i februar. De første båtene er solgt og blir levert fortløpende etter visning på båtmessene og senere på våren.

Hytte på sjøen

– Nauticat 441 er bygget som en sikker og behagelig langtursbåt for alle hav rundt hele verden. Den egner seg også utmerket som hytte på sjøen eller som helårs bobåt. Den viktigste kundegruppen er erfarne båtfolk med tilstrekkelig båtkunnskap for å vertsette høy kvalitet og konstruksjon som er laget for en trygg seilas under tøffe forhold. Sikkerhet og komfort er ivaretatt i våre båter, sier Sulander.

Nauticat 441er konstruert av J.Aarnipalo og K. Gustafsson. Prisen på en seilklar Nauticat 441 med eurokurs 8,7 er kr. 4,3 mill.

Er du interessert i båter? Søk og sammenlign båter på batguiden.no - Norges største båtutstilling på nett