Lett, og puster bedre
Lett, og puster bedre

Lett, og puster bedre

Gill fornyer sin populære coastal/offshore bekledning.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Asker Båtservice

Kommende sesong lanserer Gill den best pustende, lettvekt, behagelige og vanntette oppfølger noensinne etter den bestselgende kolleksjonen Key West coastal/offshore bekledning. Den heter OS2, og vil bli offisielt lansert på London International Boat Show i Januar 2009.

Gill OS2 er basert på det nye to-lags laminat, 3-dot materialet som gjør jakkene og buksene mykere, lettere, og gir til og med bedre pusteegenskaper. Dette uten å kompromitere ytelse eller holdbarhet.

Om du er en offshore eller kystseiler er OS2 laget for deg.

I tillegg kombinerer Gill OS2 jakken sprek ny styling med tøffe grafiske detaljer og mange innovative funksjoner, samtidig som den beholder den klassiske Gill stilen. For eksempel:    Laser kuttet retro-reflektive detaljer på hetten, skuldrene, bryst og armer, full høyde fleece foret krage med en integrert fluorescent hette, hettestrammere med gummi ledere for lett tilgang, doble storm beskyttelser på glidelåsene mm.

Som tidligere er selvfølgelig også Gill klær designet for damer, og OS2 jakken kombinerer de samme praktiske detaljene som for mennene, men med en funksjonell feminin styling og et snitt som bedre passer en feminin fasong. Damer setter også stor pris på den redesignede “drop seat” buksen i den nye OS2 buksen. Denne nye designen gir ikke bare lettere bruk, men tar også bedre vare på de vanntette egenskapene.

Salopette–stil bukser er tilgjengelige I både herre og dame stil, og begge har fleece foret varmelommer, og for ekstra beskyttelse mot slitasje, forsterkninger på setet og knærne. De har i tillegg et multiverktøy festepunkt. 

Med fem jakke og tre bukse fargekombinasjoner er Gill OS2 klær nødt til å bli en favoritt på vannet.