Stiller ut båter og biler

Til helgen kan du se Jeanneaus seilbåter samt Porsche og BMW i Drøbak.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 18. og søndag 19. oktober holder Heitmann Marin i Drøbak åpent hus fra klokken 12 til 17 begge dagene. -  Nesten hele seilbåtserien til Jeanneau er utstilt, sier Peter Heitmann.

Heitmann Marin viser frem 11 forskjellige båter fra 30 – 50 fot i Drøbak. I følge Heitmann har Drøbak verdens største permanente innendørs utstilling av Jeanneau seilbåter. Han anslår at båtene som stilles ut totalt har en verdi på cirka 20 millioner kroner. I tillegg til båter blir det også mulighet for å se på biler fra BMW og Porsche.

Markedet

-    Markedet er ikke så hett som det har vært, men vi er komfortable med situasjonen. Vi merker størst interesse for større seilbåter, men vi har også nykommeren Sun Odyssey 30i utstilt. Det er en flott turbåt som ikke koster mer enn drøyt 500.000 kroner, sier Heitmann.

I tillegg til seilbåtene stiller Heitmann også ut motorbåten Prestige 38S. Denne båten produseres av Jeanneau. Heitmann Marin overtok i høst importen av de store motorbåtene til Jeanneau.

-    Mange har vært om bord og sett, og alle er imponerte over plassutnyttelsen, kvaliteten, finishen og utstyret, men vi merker at markedet for seilbåter for tiden er bedre, sier Heitmann.

Er du interessert i båter? Søk i batguuiden.no - Norges største båtutstilling på nett.