Detalj fra Bavaria 43, en stil som vil komme på de nye store modellene.
Bavaria 51 leveres med fire eller fem lugarer slik som dagens modell.
Bavaria 46 leveres med tre eller fire lugarer slik som dagens modell.
Bavaria oppgraderer 46 og 50- foteren

Bavaria oppgraderer 46 og 50- foteren

De to store Bavariamodellene blir som Bavaria 43 som i disse dager blir vist på Båter i Sjøen.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria verftet satser på ny stil under dekk. Første modell ut er 43-foteren. Ikke bare er stilen ny. Nå kan kundene velge mellom tre forskjellige tresorter i innredningen.

Vi har inspisert Bavaria 43 på Oppna Varv for noen uker siden.

Du kan lese om vårt første inntrykk her.

Samme skrog

Akkurat som 43 foteren har det samme skroget som den gamle 42-foteren, vil også de to nye være bygget på de samme skrogene som eksisterende modell. I modellnavnet derimot vil de vokse en fot. De nye Bavaria modellene vil hete Bavaria 47 og Bavaria 51. Men Bavaria 51 har en skroglengde akkurat under 50 fot, slik at kjøperen slipper å ta Fritidsbåtskipper sertifikat for å seile.

Enklere båter

Bavaria vil endre prispolitikken for å møte konkurransen fra Jeanneau, Beneteau og Hanse. De vil legge seg på et utstyrsnivå som er mer lik sine konkurrenter. Det betyr at en del av utstyret som i dag er standard vil bli ekstra utstyr. Det gjelder bla. den elektriske badelemmen bak, varmtvann, vindinstrumenter mm. Det mest etterspurte utstyret vil bli pakket inn i gunstige pakker.

Pressemelding fra Lundebåt

De to nye modellene vil blant annet få større cockpit og cockpitbord, samt ny og større badeplattform som på Bavaria 43 cruiser. Det blir også nye vindu/ lukesløsninger som på Bavaria 43 cruiser.

Den størst forandringen blir imidlertid under dekk hvor det er et helt nytt interiørdesign med mange spennende løsninger som i Bavaria 43 cruiser. 

    Bavaria 47 cruiser vil bli levert i en 3 og 4 lugars versjon, og Bavaria 51 cruiser i en 4 og 5 lugars versjon.  (se riss - innredningsløsninger)

Pris Bavaria 47 cruiser: 1 620 000,-* planlagt lansering oktober/november

Pris Bavaria 51 cruiser: 2 080 000,-* planlagt lansering nov/desember.

*Båt levert verft i Tyskland. Priser er basert på 1 Euro= NOK 8.10

Flere båt-og utstyrsnyheter finner du på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.