Verkiezing Europese boot van het jaar 2006. De Etap 46 DS
Etap 30, ny versjon av Etap 28.

Etap vil bli som Volvo

Med nye eiere skal nye modeller lanseres, standarden økes, men sikkerheten skal forbli høy.

Publisert Sist oppdatert

Dehler har kjøpte opp belgiske Etap i vinter og har klare ambisjoner med å løfte merkevaren. I gruppen skal Dehler være som Porsche og Etap som Volvo står det i pressemeldingen.

Luksus familie turseilere

De nye eierne ønsker at Etap skal bli verdensledende på design, utvikling, produksjon og markedsføring av luksuriøse famileturseilere. Kvaliteten skal heves og båtene skal utfordre Najad og Hallberg Rassy på størrelse under 46 fot.

Ny modeller

Alt i sommer kommer første resultat av det nye samarbeidet med Dehler. Etap 28 kommer i en redesignet utgave og vil nå hete Etap 30. Til vinteren kommer det en 35 foter designet av Simons & Voogd, samme designpar som har utviklet Dehlers siste modeler. Erik Dietzel fra Quality Yachts som selger Etap i Norge forteller at de også venter en ny modell mellom 37 og 46 fot.

Les om Etap 28 her

Les om Etap 46 her

Fremdeles synkefri

Etap har alltid vært ledene på sikkerhet. Deres båter har vært synefri. Båtene har også vært miljøvennelig. Båtene vil bli levert standard med dekk av kork, men nå kan dekket også leveres med teak. Det blir mer treverk under dekk, men i politisk korrekt eik.